Fenerbahçe'den bir bomba daha!

Kulübünün Al Ahli’ye satmaya çalıştığı Luiz Adriano’dan umudunu kesmeyen Fenerbahçe, Mitroglou’yu da elinin altında tutuyor. Ancak bir bombanın daha peşinden koşuyor: Van Persie... Tarafların Hollanda’da buluştuğu belirtiliyor.

Fenerbahçe'den bir bomba daha!

Fernandao transferini dün resmileştiren Fenerbahçe'de asıl hedef aynı mevkiyi dünyaca ünlü ikinci bir isimle takviye etmek. Bu doğrultuda hedefteki ilk isim Shakhtar Donetsk'ten Luiz Adriano. Ancak Ukrayna ekibi sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan Brezilyalı yıldızı yüksek bir bedelle kiralamaya çalışıyor. Hatta Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) takımı Al Ahli, Adriano transferi için Shaktar ile el sıkıştığını da açıkladı.

MENAJERİ TAVIR KOYDU

Buna karşın Adriano ise Fenerbahçe'nin imza parasıyla birlikte yıllık yaklaşık 5 milyon euroyu bulan teklifine sıcak bakıyor. Al Ahli'ye gitmek yerine kalan 6 aylık sözleşmesini doldurup serbest kalma şeçeneğini de değerlendiriyor. Fenerbahçe ise Shakhtar yönetimine Adriano'yu ocakta bedelsiz kaybetmektense makul bir bonservisle satmaları telkininde bulunuyor.

HOLLANDA'YA ÇIKARMA

Adriano transferinde bu gelişmeler yaşanırken Kanarya, alternatif yıldızlarla da temasta. Yunan golcü Kostas Mitroglou için Fulham ile pazarlıklarını sürdüren Kanarya, eski göz ağrısı Robin van Persie'yi de yeniden gündemine aldı. Manchaster United’lı yıldızın mali şartları ciddi şekilde masaya yatırıldı. İsveç basınında çıkan haberlerde de Fenerbahçeli yetkililerin Hollanda'da 2 gündür Robin van Persie'nin menajeri ile pazarlıkta olduğu belirtildi. Van Persie'nin ikna edilmesi halinde Sarı-Lacivertliler, Manchester United ile Nani'nin ardından ikinci bir isim için daha masaya oturmuş olacak.

NOT: Robin van Persie geçen sezon Manchester United formasıyla 29 maça  çıktı ve 10 kez fileleri havalandırdı.

Bugün
<< Önceki Haber Fenerbahçe'den bir bomba daha! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER