Fenerbahçe'den Digitürk'e kınama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 5 2015
Fenerbahçe Kulübü, bugün yaptığı açıklamada sert tepkis gösterdiği Digitürk'ü kınadı.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Shakhtar Donetsk ile oynyacağı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş karşılaşmasını yayınlayan Digitürk'ü kınadı. Sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, maç fiyatının 30 tl olması büyük bir tepkiyle karşılandı.
Fenerbahçe tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
"Bugün oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu rövanş maçının Digitürk tarafından başta Fenerbahçeli taraftarlarımız olmak üzere tüm futbolseverlere 30 TL ücret karşılığı satılmasını şiddetle kınıyoruz.
Digitürk'e üye olan ve Spor Paketi aboneliği satın alan tüm taraftarlarımızın ve de bütün futbolseverlerin bu mağduriyeti ile ilgili olarak söz konusu kurumun bu yanlıştan döneceği umuduyla maç saatine kadar bekledik.
Ancak ilgili kurumun bu kararından taviz vermemesi üzerine işbu açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
Digitürk kurumu bilmelidir ki, Profesyonel Futbol Takımımız'ın bundan sonra oynayacağı Avrupa Kupası maçlarında haksız kazanç içeren bu tarz uygulamaları sürdürdüğü taktirde her türlü tedbir ve yaptırım kulübümüz tarafından uygulanacaktır.
Bu yaptırım ve tedbirlerimiz; bundan sonraki tüm karşılaşmalarımızın Digitürk tarafından yayınlanmasını önlemeye yönelik yasal girişimlerimizi de kapsayacaktır.
İlgili kuruma öneri ve tavsiyemiz en kısa süre içinde bu tarz uygulamalardan vazgeçmeleri yönündedir.
Kamuoyuna duyurulur."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!8.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait9.Murat Çalık'a kritik müdahale!10.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







