Fenerbahçe'den flaş Mert Günok kararı

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Pazartesi, Haziran 15 2015
Paylaş
X Post
Fenerbahçe, genç kaleci Mert Günok'la ilgili flaş bir karar aldı.
Fenerbahçe'den flaş Mert Günok kararı
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak, sarı-lacivertli kulübün Mert ile sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı.

Milli kalecinin menajeri Batur Alıparmak, A Spor'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe, Mert ile sözleşme yenilemeyi düşünmüyor. Bize bunu tebliğ ettiler, artık gelen teklifleri değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yanı sıra A Milli Takım'da da görev yapan Mert Günok için Galatasaray'ın nabız yokladığı biliniyor. Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'ya yedek arayan sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki kaleciyle bu boşluğu doldurmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de tecrübeli kaleci Volkan Demirel'in yedeği olan Mert Günok, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de 9, Ziraat Türkiye Kupası'nda 9 olmak üzere toplamda 18 maçta sahaya çıkmış ve kalesinde 19 gol görmüştü.

En Çok Okunanlar

Arif Asalıoğlu

ARİF ASALIOĞLU

Kadir Gürcan

KADİR GÜRCAN

Abdullah Aymaz

ABDULLAH AYMAZ

Harun Tokak

HARUN TOKAK

Esra Büyükcombak

ESRA BÜYÜKCOMBAK

ÇOK OKUNAN HABERLER