Fenerbahçeli Ali Koç'tan Eskişehirspor'a SMS'li destek


Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'tan Eskişehirspor'a destek geldi. Koç, Valilik ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile ortaklaşa organize edilen Eskişehirspor'a SMS yardım kampanyasına mesaj atarak destek oldu.

Eskişehirspor'u desteklemek adına; Eskişehir Valiliği, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından ortaklaşa başlatılan SMS yardım kampanyasına bir destekte yıllardır Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yönetim kurulu üyeliği yapan ve Fenerbahçeliliği ile bilinen Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'tan geldi.

Valilikten verilen bilgiye göre, Ali Koç, çeşitli açılış ve ziyaretler için geldiği Eskişehir'de, Eskişehirspor'u desteklemek adına; Eskişehir Valiliği, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından ortaklaşa başlatılan SMS yardım kampanyasına mesaj atarak destek oldu.

Ali Koç, Eskişehirspor'un durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ve valiliğin öncülüğünde başlatılan kampanyaya katılarak destek vermek istediklerini söyledi. Koç, Eskişehirspor'un tekrardan eski günlerine dönmesini istediklerini belirterek, "Herkesin çorbada bir tuzu olur." dedi.

Daha sonra Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç ve Eskişehirspor'u sevenler ESES yazıp 2965'e 5 TL. karşılığında kısa mesaj attılar.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçeli Ali Koç'tan Eskişehirspor'a SMS'li destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER