Fenerbahçeli eski oyuncuya hapis cezası
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Aralık 21 2015
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı futbolcu Fabio Bilica hapis şokuyla karşı karşıya kaldı.

Bir dönem Fenerbahçe oynayan, Sivasspor, Elazığspor gibi takımların formasını giyen Fabio Bilica şok yaşadı.
Futbolu bırakan ve yaşantısına ülkesi Brezilya'da devam eden eski eşine olan nafaka ödemesinde geç kaldığı için uyarı almıştı. Bilica'nın nafaka ödemesinde bir kez daha sorun yaşandı ve eski futbolcu Guarabira'daki bir yardım kampanyasında tutuklandı.
Bilica'nın menajeri "Daha önce mahkemeden uyarı aldık. Biz gerekli ödemeleri yaptık. Ceza almamamız gerekiyordu. Avukatları bekliyoruz. Ödemeleri yaptığına dair belgeleri getirecekler. Şu an bekleme sürecindeyiz." dedi.
8 çocuğu bulunan Bilica'nın eski eşine ödemesi gereken nafakada yaşanan herhangi bir sıkıntı da 4 ay hapis cezasına mahkum edileceği mahkeme tarafından bildirilmişti.
Brezilyalı'nın avukatları karakola giderek, ödeme yapıldığına dair belgeleri getirdiler. Bilica, ödeme yaptığını kanıtlandıktan sonra serbest bırakıldı. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, nafakada bir sorun yaşadığı takdirde 4 aylık hapis cezasına çarptırılacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!3.Erden Timur tutuklandı!4.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı5.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar
6.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı7.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı8.Türk askeri Gazze'ye gidecek mi? Trump: Netanyahu ile Türkiye’yi görüşeceğiz9.Erden Timur için tutuklama talebi10.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







