Volkan Demirel'den iddialı açıklama

Fenerbahçe file bekçisi Volkan Demirel, golsüz eşitlikle sonuçlanan Galatasaray derbisi sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel'den iddialı açıklama

Hem saha içi hem saha dışı söylenecek çok şey olduğunu vurgulayan Volkan, "Aslında ben şunu söylemek istiyorum; buradan kimseyi kandırmak ya da avutmak durumunda da değilim; biz şampiyon olacağız. Buna tüm takım olarak inanıyoruz ve taraftarlarımızın inanmasını istiyoruz. Bugünkü oyunla gösterdik. Bugün çok farklı olabilirdi. Berabere kaldık ama karşı taraf da sevindi hatta beraberliğe. Allah bize beraberliğe sevinmeyi nasip etmesin. Taraftarlarımıza da tekrar sesleniyorum; bu şampiyonluk kaybolursa başta ben olmak üzere tüm sorumluluğu biz futbolcular çekeceğiz. Şu anda 6 haftamız var. Önümüzde uzun zaman var. 18 puanlık bir durum var. Yine söylüyorum kimseyi avutmak ya da oyalamak derdinde değilim. Biz şampiyon olacağız, bunu bilsin Fenerbahçe taraftarı. Bugünkü oyunumuzu, bugünkü isteğimizi devam ettirirsek. Bazı düzelmesi gereken şeyler var. Onları içimizde gayet iyi biliyoruz. Onları da düzelttiğimiz takdirde Fenerbahçe şampiyon olacaktır" dedi.


Caner Erkin'in maç öncesi 18 kişilik kadrodan çıkartılmasıyla ilgili Volkan, "Bizim için bu maçtan önce kıyamet de kopsa daha önemli bir şey yoktu. Hocayla Caner'in arasında olan bir durum. Hoca öyle bir karar aldı. Caner'le oturur konuşurlar, neye karar vermek istiyorlarsa verirler. Biz maçtan tamamen maça konsantre olmuştuk ki bunu da maçın son dakikasına kadar gösterdik" şeklinde konuştu.


"Yakalanan pozisyonlar değerlendirilseydi farklı şeyler konuşuyor olacaktık" diyen Volkan Demirel, 5 puanlık fark önemli olmadığını belirtti. Taraftarın inanmalarını ve güvenmelerini istediğini söyleyen Volkan, "Onlar bize hep inanıyor, güveniyor ben biliyorum. Sezon sonu şampiyon olamazsak tekrar söylüyorum faturayı ben kabullenmeye hazırım. Biz çok şeyi kabullendik burada, yine kabulleniriz. Ama taraftarımız sakın ola sakın güvenini veya umudunu yitirmesin. Bu hafta Mersin Büyükşehir Belediyesi'yle oynayacağız. Gelsinler stadımıza doldursunlar. 6 hafta sonunu görelim, daha sonra herkes üzerine düşeni alır. Bazı ufak tefek düzeltilmesi gereken şeyler var, ben kendi adıma söz veriyorum, düzelteceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

<< Önceki Haber Volkan Demirel'den iddialı açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER