Fenerbahçelileri çıldırtmıştı! Bakın hangi takımlı çıktı

Derbide saha görevlisi ve Robin Van Persie arasında çıkan ısınma krizinde sarı-lacivertli taraftarların tepkisi büyüyor

Fenerbahçelileri çıldırtmıştı! Bakın hangi takımlı çıktı

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği derbiye damgasını vuran olaylardan biri, sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin, yardımcı hakemin yanında; taç çizgisinin hemen kenarında ısınması ve sonrasında yaşananlar oldu.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ve Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın girişimlerine rağmen aynı bölgede ısınmaya devam eden Hollandalı yıldız için Saha Komiseri Nezir Aydın 'devreye' girdi. Komiser Aydın'ın Robin van Persie'ye 'fiziki' müdahalede bulunarak, kale arkasında ısınmasını istemesi sarı-lacivertli taraftarların tepkisine eden oldu.



Facebook yorumu ortaya çıktı: Gereken işlem yapılmıştır

Saha Komiseri Nezir Aydın'ın bu hareketi sonrasında sarı-lacivertli ekibin taraftarları sosyal medya üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki göstermeye başladı. Aydın'ın Facebook hesabından konuya ilişkin yaptığı bir yorumu ortaya çıkaran 12 Numara, "Bu küstah hareketi yapan şahıs ile ilgili en kısa sürede açıklama yapılmalıdır" açıklamasını yaptı. Ortaya çıkarılan Facebook yorumunda, Nezir Aydın'ın olayın fotoğrafını paylaşıp, "Gerekli işlem yapılmıştır" dediği görülüyor.

Sarı-lacivertli taraftarlar Aydın'ın, Beşiktaş formasıyla çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşarak tepki gösterdi.



<< Önceki Haber Fenerbahçelileri çıldırtmıştı! Bakın hangi takımlı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER