Fenerbahçe'nin Avrupa'daki muhtemel rakipleri

Sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde ilk elemede 2, turu geçmesi durumunda ise 3 rakibi kesinleşti.

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki muhtemel rakipleri

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde zorlu bir yol bekliyor. Sarı­lacivertliler, Şampiyonlar Ligi gruplarına adım atabilmek için 2 eleme oynayacak. 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk ve Ajax ile birlikte seri başı olması garanti olan sarı­lacivertlilerin muhtemel rakipleri Monaco ve Young Boys oldu. Belçika, Rusya ve Yunanistan'da devam eden ikincilik yarışı noktalandığında, Fenerbahçe'nin 3 rakibi daha belli olacak.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi 15 Temmuz 2016'da yapılacak kura çekimiyle belli olacak ve maçlar 26­-27 Temmuz ile 3 Ağustos'ta tarihlerinde oynanacak. Sarı­lacivertliler turu geçmesi durumunda 4. ön eleme için 5 Ağustos'ta kura çekimine girecek ve maçlar 16-­17 Ağustos ile 23-­24 Ağustos'ta yapılacak. 

F.BAHÇE'NİN 3. ÖN ELEME TURU'NDA RAKİPLERİ: 
Monaco (Fransa) ­ Kesinleşti / Young Boys (İsviçre) ­ Kesinleşti / Steaua Bükreş (Romanya) ­ Muhtemel / Rostov (Rusya) ­ Muhtemel / Panathinaikos (Yunanistan) ­ Muhtemel

PLAY­OFF TURUNDA RAKİPLER: 
Manchester City (İngiltere) ­ Kesinleşti / Porto (Poretkiz) ­ Kesinleşti / Villarreal (İspanya) ­ Kesinleşti / Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ­ Muhtemel / Ajax (Hollanda) ­ Muhtemel


KAYNAK: SÖZCÜ
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin Avrupa'daki muhtemel rakipleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER