Fenerbahçe'nin yeni yıldızı ilk antrenmanına çıktı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ağustos 15 2015
Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan transfer ettiği Volkan Şen, Fenerbahçe'deki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan transfer ettiği Ozan Tufan ile birlikte Samandıra Tesisleri’ne gelen Volkan Şen, buradaki ilk antrenmanını yaptı. Volkan Şen ve Ozan Tufan, alt sahada Yardımcı Antrenörlerden Fatih Yıldız yönetiminde çalıştı.
Tesislerde bulunan ve antrenmanın bir bölümünü izleyen Teknik Direktör Vitor Pereira da iki yeni oyuncuyla bir araya geldi ve onlara ‘Hoş geldiniz’ dedi.





Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor2.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!3.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı4.Kapıyı çalma5.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK








