Fenerbahçe'ye kötü haber
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 22 2016
Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a gelen Gregory Van der Wiel'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. L'Equipe, PSG'nin Hollandalı'ya yeni bir sözleşme teklif ettiğini öne sürdü.

Transferde nokta atışı yapmak isteyen Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün yerine düşündüğü isim Gregory Van der Wiel'le İstanbul'da bir görüşme yaptı.
Dün öğle saatlerinde kız arkadaşı olan ünlü model Rose Bertram'la Türkiye'ye gelen Hollandalı futbolcu, İstanbul'u gezdikten sonra Fenerbahçe tesislerinde Aziz Yıldırım'la masaya oturdu. 27 yaşındaki futbolcuyla imza parası dışında tüm şartlarda anlaşan Fenerbahçe'ye Fransa'dan kötü bir haber geldi.
Fransızların prestijli gazetesi L'Equipe, PSG'nin bu sabah İstanbul'dan ayrılan ve düşünmek için süre isteyen Van der Wiel'e yeni sözleşme önerdiğini yazdı.
Haberde, Fransa şampiyonunun deneyimli sağ bekin menajeriyle görüştüğü ve 3.5 milyon Euro teklif ettiği belirtildi. Fenerbahçe ile imza aşamasında olan Van der Wiel'in PSG'den 4 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü.
L'Equipe son olarak, Van der Wiel ve PSG'nin anlaşma ihtimalinin fazla olduğunu da okuyucularına aktardı.
Fanatik
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.Yenidoğan çetesine tahliye!5.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’
6.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”7.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var8.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı9.İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 7 yaralı10.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







