Fenerbahçe'ye piyango vurdu

Rusya'nın Dinamo Moskova kulübü Fenerbahçeli yıldız futbolcu için servet önerdi.

Fenerbahçe'ye piyango vurdu

Fenerbahçe Yönetimi, bir sonraki sezon boşa çıkacak olan Senegalli yıldız Moussa Sow için kapıyı 15 milyon Euro’dan açtı. Taraflar arasındaki pazarlıklar sürüyor. Bu arada hem Rus hem de İngiliz kulüplerinin radarında olan Emenike için de fiyat belirlendi: 12 milyon Euro.

Fenerbahçe’de hareketli saatler sürüyor... Dirk Kuyt’ın Feyenoord ile anlaşması, Diego Ribas’ın iki aylık alacağı nedeniyle Fenerbahçe’yi şikayet etmesi ve yönetim tarafından üzerinin çizilmesinin ardından Moussa Sow için de kulübe ilk teklif geldi. Rus Kulübü, Haziran 2016’da sözleşmesi sona erecek olan Senegalli yıldız için, ilk teklifini yaptı: 10 milyon Euro... Sarı-Lacivertliler, kapıyı 15 milyon Euro’dan açtı ve taraflar arasında pazarlıklar başladı. Dinamo Moskova, son yılında Fenerbahçe’den 1.6 milyon Euro alacak olan Sow’a da 3.6 milyon Euro’luk ret edilemeyecek bir teklif yaptı. Dinamo Moskova-Moussa Sow-Fenerbahçe üçgeninde bu gelişmeler yaşanırken, Kanarya’nın bir diğer yıldızı için de transfer görüşmelerinin startı verildi.

Emenike de 12 milyon Euro

Geldiği günden beri tribünlerle yıldızı bir türlü barışmayan, Beşiktaş derbisinde ise taraftarlarla bağları tamamen kopartan Emmanuel Emenike de bir sonraki sezon büyük ihtimalle Samandıra’da olmayacak. Geçtiğimiz sezon Ruslar’dan gelen 12 milyon Euro’luk teklifi hiç düşünmeden elinin tersiyle iten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da artık Nijeryalı golcünün kalması yönünde görüş bildirmediği öğrenildi. Ruslar’ın yanı sıra İngilizler’in de mercek altına aldığı Emenike’nin bonservis bedeli değişmedi: 12 milyon Euro... İki yıldızın satılması halinde, kendilerine ödenen paralar ile birlikte 30 milyon Euro’luk kaynak yaratılmış olacak.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'ye piyango vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER