Fenerbahçe'ye sürpriz ortaklık teklifi
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Haziran 20 2015
Paylaş
X Post
Brezilya kulübü, kurduğu müthiş altyapı sistemine ortak arıyor.

Süper Lig’in gol kralını Kanarya’ya satan Brezilya kulübü, kurduğu müthiş altyapı sistemine ortak arıyor. Oyuncu antrenör değişimi, ortak kamp yapmak gibi uygulamalar için Avrupa’dan ve Türkiye’den takım bakıyor. İlk teklif de Sarı-Lacivertlilere olacak.
Fernandao’yu Fenerbahçe’ye satan Atletico Paranaense’nin önemli bir yapılanması var. Öncelikle Fernandao örneklerini çoğaltmak istiyorlar. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’dan birçok takıma kiralık oyuncu vermek, karşılığında yine alt yapıdan kiralık oyuncu almayı hedefliyorlar. Hatta belirlenen isimler var. Yardımcı hocaların da karşılıklı değiştirilip staj görmeleri planlanıyor. Bu konuda öncelikle Fenerbahçe ile görüşülecek. Fernandao transferinde gelişen ilişkiler kullanılacak. Brezilyalılar, Fenerbahçe’ye ocak ayında birlikte kamp yapmayı da teklif edecekler.
SCOTT PİRİ ORADA ÇIKTI!
Paranaense’ye dair bir diğer ilginç konu da Scott Piri!.. Bu tanıdık isim, şimdi Brezilya’da. ABD’li çalıştırıcı, Fernandao gibi yetenekli oyuncuları küçük yaşta bulup, kaliteli altyapı sistemi içinde yetiştiren ve dünyaya pazarlayan Atletico Paranaense’de görev yapıyor. Kulüp Başkanı Petraglia, Piri’ye güveniyor.
Performans uzmanı Scott Piri, Fatih Terim’in yıllarca en önemli silahlarından birisi olmuştu. 2008 Avrupa Şampiyonası için Türkiye’yi hazırlamıştı. Terim, 2011-2012 Galatasaray’ın başına geçtikten sonra Galatasaray’a gelmiş ve futbolcuları yaşlarına, mevkilerine, kas yapılarına göre özel çalıştırmıştı. Terim gidince işine son verilmişti.
MAAŞ FARKI NEDENİYLE BURSA'YI REDDETTİ
Timsahlar opsiyonu kullanmak istedi. Ancak Fernandao daha iyi ücret önerisi nedeniyle Kanarya’yı tercih etti.
Fernandao için 5 milyon euroluk satın alma opsiyonu olan Bursaspor, verdiği rakam daha düşük olsa da Paranaense’ye resmi teklif yaptı. Ancak futbolcu, yıllık ücreti daha yüksek öneren Fenerbahçe’yi seçti. Kanarya 3.5 milyon euro bonservis ve yıllık yaklaşık 1.7 milyon euroluk ücretle işi bitirdi.
BUGÜN GAZETESİ
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Elif Eralp Liderliğindeki Sol Parti’ye Ağır Suçlamalar: SPD ve Yeşiller’de Hükümet Bölünmesi2.ABD Yaptırımları Yürürlükte: Türkiye'den Mahan Air'e Kısmi Kısıtlama, Çin Uçuşlara Devam Ediyor3.Piyasada Tarihi Çözülme: Para Piyasası Fonları Bir Haftada Yüzde 21,4 Eridi4.Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Emre Tezmen İddialarına Yalanlama: "Mehmet Şimşek ile Hiçbir Bağı Yok"!5.İstifa mı Etti? Ekonomi Yönetiminden Spekülasyon Uyarısı: Şimşek’ten İstifa İddialarına Net Cevap
6.Berhan Şimşek’ten Mansur Yavaş’a Sert Tepki: "Güneşe Yakın Uçanlar Kanatlarını Yakar"7.Mansur Yavaş’ın Ardından ABB Meclisi’nde İstifa Depremi: 30 Üye CHP’den Ayrıldı8.İmamoğlu'ndan Sert Fon Açıklaması: 'Siyaset Ayağı Olmadan Bu Vurgun Yapılamaz'9.Erdoğan'dan Fon Krizine İlk Tepki: "Sorumluluğu Olan Kim Varsa Hukuk Önünde Hesap Sorulacak"10.Yeni ses kaydı ortaya çıktı: Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında Şirin Ünal hedefte, yanlış koordinat tuzağı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Elif Eralp Liderliğindeki Sol Parti’ye Ağır Suçlam...

ABD Yaptırımları Yürürlükte: Türkiye'den Mahan Air...

Piyasada Tarihi Çözülme: Para Piyasası Fonları Bir...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Emre Tezmen İddial...

İstifa mı Etti? Ekonomi Yönetiminden Spekülasyon U...







