Rıdvan Dilmen'den bomba Caner iddiası

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi kadro dışı kalan Caner Erkin için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milli yıldızın İnter ile anlaştığını söyleyen Dilmen 'Caner bu günü çok hatırlayacaktır' dedi.

TT Arena'da dev derbi

Dilmen, "Caner'in Inter ile %100 anlaşma yaptığını duydum. Yıllık 2-2,5 milyon Euro'luk bir anlaşma. Caner açıklaması Aziz Yıldırım'dan habersiz yapılamaz. Fenerbahçe defteri kapanmıştır Caner'in. Seneye muhtemelen Inter'de." ifadelerini kullandı.


KULÜPTEN CANER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Caner'in kadro dışı kalışının nedenini açıkladı: "Pereira'ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur" ifadesi kullanıldı.

Galatasaray derbisi için belirlenen kadroda Caner Erkin son anda kadrodan çıkarıldı. Teknik Direktör Pereira'nın son maçlarda görev verdiği Hasan Ali Kaldırım yine sol bekte forma giyecek. Caner ise bu kez yedek bile değil ve maç kadrosuna alınmadı. Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe'de şok bir kadro dışı kararı alınırken, ilk 18'e Uygar Mert Zeybek dahil edildi. Tecrübeli oyuncu Caner'in bir sakatlığı bulunmazken Pereira'nın bu kararı böylesine önemli bir maç öncesinde neden aldığı merak ediliyor


Caner'in tek maçlık değil sezon sonuna kadar kadro dışı kalması bekleniyor

Galatasaray derbisi için belirlenen kadroda Caner Erkin son anda kadrodan çıkarıldı. Teknik Direktör Pereira'nın son maçlarda görev verdiği Hasan Ali Kaldırım yine sol bekte forma giyecek. Caner ise bu kez yedek bile değil ve maç kadrosuna alınmadı. Daha doğrusu maç toplantısındaki davranışları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre yedek kalmayı sorun eden ve maç toplantısı sırasında Teknik direktörüne uygunsuz hareketlerde bulunan Caner derbi öncesi cezalandırıldı. Caner'in tek maçlık değil sezon sonuna kadar kadro dışı kalması bekleniyor. Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecek.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira'nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira'ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir."

<< Önceki Haber Rıdvan Dilmen'den bomba Caner iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER