Fenerli futbolculardan "İyiyiz" fotoğrafı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ocak 23 2016
İstanbul Üsküdar'da otomobil kazası geçiren Fenerbahçeli futbolculardan Caner Erkin ile Uygar Mert Zeybek sağlık durumları ile ilgili açıklamada bulundu.

TEM Bağlantı Yolu Üsküdar mevkiinde dün 17.30 sıralarında aynı istikamette ilerleyen bir araçla çarpışan sarı lacivertli futbolculardan Caner Erkin, sosyal medya hesabından sağlık durumları ile ilgili açıklama yaptı.
Erkin, takım arkadaşı Uygar Mert Zeybek ile paylaştığı fotoğrafın altına, "Atlattığımız kaza sonrası çok şükür sağlık durumumuz oldukça iyi. Soran, ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!5.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!
6.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!7.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...8.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'9.Sinan Ateş davasında sıcak gelişme!10.Açıklandı: AİHM'deki Kavala dosyasında yeni gelişme

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







