Festivalde bir buçuk ton hamsi pişirilerek dağıtıldı


Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 3'üncüsü düzenlenen hamsi festivalinde, bir buçuk ton hamsi pişirilerek dağıtıldı.

Orhangazi Trabzonlular Kültür Ve Dayanışma Derneği tarafından 3.'sü düzenlenen hamsi festivali, Orhangazi Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Festivale Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, İlçe Garnizon Komutanı Ogün Demir, siyasi partilerin ilçe teşkilatı başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Karagüzel, festivale katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür etti. Ondan sonra Orhangazi Kaymakamı ile Belediye Başkanı da birer teşekkür konuşması yaptı. Konuşmaların ardından Cemal Karagüzel, kaymakam ve belediye başkanına birer şükran plaketi verdi.

Ayrıca Karadeniz'in yöresel sanatçıların sahne alarak söylemiş olduğu türküler eşliğinde Orhangazi ve çevre ilçelerden festivale gelen Karadenizliler, horon tepip halay çekti. Diğer taraftan da bir buçuk ton hamsi pişirilerek vatandaşlara dağıtıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Festivalde bir buçuk ton hamsi pişirilerek dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER