Hocaefendi'nin sohbeti canlı yayınlandı

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Bamteli sohbeti ilk kez canlı olarak yayınlandı. TSİ 22:35'de başlayan sohbet yaklaşık 50 dakikada sürdü.

Hocaefendi'nin sohbeti canlı yayınlandı

Ozgurherkul.org internet sitesi editörü Osman Şimşek, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin bu haftaki 'Bamteli' sohbetinin canlı yayınlanacağını açıklamıştı. Şimşek Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları yazmıştı: "Allah nasip ederse, M. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Bamteli sohbetini Pazar günü Türkiye saatiyle 22:35 gibi canlı yayınlayacağız." 



Sohbet TSİ 22:35'de başladı. Yaklaşık 50 dakika süren Bamteli sohbetinde Hocaefendi, zulm ve baskının yoğun olarak hissedildiği dönemlerde dahi kötülüklere iyilikle karşılık verilmesi tavsiyesinde bulundu.



'KÜTÜLÜKLERE KARŞI İYİLİKLE MUKABELE EDİN'

Her devirde inanan insanlara zulm eden zalimler olduğunu hatırlatan Hocaefendi, bu durumun müminleri iyiliklerden alıkoyamacağını söyledi. 'Bir tek insanın gönlünü yeşertiyorsanız, dünya ve içindekilerden daha hayırlıdır' dedi.




#HocaefendiCanlıYayında HASHTAG'İ TT OLDU

Irmak Televizyonu ve Ozgurherkul.org youtube kanallarından canlı olarak yayınlanan sohbete Fethullah Gülen Hocaefendi'nin sevenleri yoğun ilgi gösteri. Sohbeti çok sayıda insan canlı olarak seyrederken #HocaefendiCanlıYayında Twitter gündeminde TT listesinde üst sıralarda yer aldı. Çok sayıda Twitter kullanıcısı ilk kez canlı olarak yayınlanan Bamteli sohbeti hakkında tweet attı.



<< Önceki Haber Hocaefendi'nin sohbeti canlı yayınlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER