Fethullah Gülen'in avukatından kayyıma yalanlama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ocak 19 2016
Fethullah Gülen Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak, Kaynak Holding Yönetim Kurulu’na kayyım olarak atanan İmran Okumuş’un beyanları ile ilgili açıklama yaptı. Albayrak, belgesiz, mesnetsiz ve kayyımın görev sınırını aşan açıklamalara ilişkin gerekli tüm yasal yollara başvurulacağını belirtti.

Avukat Nurullah Albayarak’ın yaptığı yazılı açıklama şöyle: “Sabah Gazetesi’nin 19 Ocak 2015 tarihli yayınında, Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Sulh Ceza Hakimliği tarafından kayyım olarak atanan İmran Okumuş tarafından, Sayın Fethullah Gülen ve kardeşi hakkında dile getirilen iddialar doğru değildir.
Müvekkilimin kardeşi Mesih Gülen, söz konusu açıklamada söylendiği gibi 77.138 TL değil sadece 3.897 TL maaş almıştır. Bu bilgi, hesap hatası değilse kasıtlı olarak toplumun yanıltılmak istenmesi anlamına gelmektedir.
Yine söz konusu açıklamada, müvekkilimin kardeşinin işten çıkarıldıktan sonra yurt dışına firar ettiği ifade edilmektedir. İşten çıkarılan bir kişinin Anayasal bir hak olan seyahat hakkını kullanarak yurt dışına çıkması kayyımın iznine mi tabidir ki firar etti denilebilmektedir? Maksatlı bu iddianın aksine herkes izin almaksızın seyahat etme özgürlüğüne sahiptir. İşten gerekçesiz olarak çıkartılmış olan müvekkilimin kardeşi de Anayasal hak kapsamında seyahat etmiştir.
Belgesiz, mesnetsiz ve kayyımın görev sınırını aşan bu açıklamalara ilişkin gerekli tüm yasal yollara başvurulacaktır.”
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'4.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!5.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor
6.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı7.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!8.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!9.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi10.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor


