FIAT Türkiye Kupası'nda yarı finalistler belli oldu


FIAT Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmalarının ardından Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka yarı finale yükselmeyi başardı.

Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenen FIAT Türkiye Kupası ikinci gününde oynanan çeyrek final karşılaşmalarının ardından yarı finalistler belli oldu.

Kupada ilk gün oynanan karşılaşmaların ardından Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka yarı finale yükselirken, ikinci gün ise Darüşşafaka Doğuş ile Banvit son dört arasına adını yazdırdı.

FIAT Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaşmalar 19 Şubat Cuma günü oynanacak. Saat 17.00'de başlayacak mücadelede Fenerbahçe ile Pınar Karşıyaka, saat 20.00'de de Darüşşafaka Doğuş ile Banvit karşı karşıya gelecek. Her iki mücadele de TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

FIAT Türkiye Kupası'nda final maçı ise 21 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 18.30'da Fenerbahçe - Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Doğuş - Banvit yarı final maçlarında rakiplerini eleyerek adını finale yazdıran takımlar oynayacak.

ÇEYREK FİNAL SONUÇLARI VE YARI FİNAL MAÇLARI

FIAT Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçlarında alınan sonuçlar, yarı final maçlarının eşleşmesi ve maçların programı ise şöyle:

Fenerbahçe - Demir İnşaat Büyükçekmece: 89 - 69
Pınar Karşıyaka - Anadolu Efes: 67 - 66
Darüşşafaka Doğuş - Trabzonspor Medical Park: 83 - 52
Galatasaray Odeabank - Banvit: 73 - 74

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

FIAT Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak yarı final maçlarının programı ise şöyle:
17.00 Fenerbahçe - Pınar Karşıyaka
20.00 Darüşşafaka Doğuş - Banvit
CİHAN
<< Önceki Haber FIAT Türkiye Kupası'nda yarı finalistler belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER