Fidyekızık Meydanı'na modern düzenleme

Fidyekızık Meydanı'na modern düzenleme

Bursa'nın 7 'Kızık' yerleşim yerinden biri olan Fidyekızık'ın meydanı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı düzenleme çalışmalarıyla sil baştan yenileniyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile birlikte Fidyekızık Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları inceleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, uzun yıllar beklenen bir yatırımın daha Bursa Büyükşehir ile birlikte hayata geçeceğini vurguladı. İçerisinde yıpranmış köy kahvehanelerinin bulunduğu meydanı sil baştan yenilemek için çalışmaların başladığını belirten Altepe, "Yaklaşık 1.5 dönümlük alanda çalışma yürütüyoruz. Yerin altındaki otoparkı, yeni kahvehaneleri, cami çevresiyle birlikte Yıldırım'a, bölgeye değer katacak." dedi. Meydanın en kısa sürede düzenlenerek hizmete alınacağı müjdesini veren Altepe, "Tamamlandığında, uzun yılların beklentisi güzel bir yatırım daha kendisini bulacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise Yıldırımlıların hayat standardını yükseltecek hizmetlerin her geçen gün Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçtiğini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Fidyekızık'a kazandırılacak meydanın mahallenin ticaret ve sosyal hayatını güçlendirecek nitelikte olduğunu kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Fidyekızık Meydanı'na modern düzenleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER