FIFA 2021 Dünya Kulüpler Kupası ileri bir tarihe ertelendi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Mart 19 2020
FIFA, Çin'de gerçekleştirilecek 2021 Dünya Kulüpler Kupası'nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
UEFA'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı, Güney Amerika Futbol Konfederasyonunun (CONMEBOL) da 2020 Kupa Amerika'yı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehdidi nedeniyle bir yıl erteleme kararının ardından, FIFA Konseyi video konferans yöntemiyle toplantı yaptı.
FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun başkanlık ettiği konsey toplantısınının ardından yapılan yazılı açıklamada, gerek Avrupa Futbol Şampiyonası gerekse de Kupa Amerika ile çakışmaması için 2021 Dünya Kulüpler Kupası'nın ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.
Açıklamada, ilk kez Çin'de düzenlenecek 2021 Dünya Kulüpler Kupası'nın hangi tarihte yapılacağına FIFA'nın gelecekteki toplantılarında karar verileceği ifade edildi.
Infantino ise karara ilişkin, "Bu istisnai durum, istisnai önlemler ve kararlar alınmasını gerektirir." değerlendirmesinde bulundu.
2021 Dünya Kulüpler Kupası'nın Çin'de haziran-temmuz aylarında gerçekleştirilmesi planlanıyordu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı2.THY, İran seferlerini iptal etti!3.Trump’tan ‘Venezuela’ya ikinci saldırı çıkışı4.'Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak' denmişti: Şehir hastaneleri kara delik oldu!5.İstanbul Baro yönetimi beraat etti!
6.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı7.Borsa İstanbul’da manipülasyon soruşturması: 15 kişi tutuklandı8.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon9.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!10.Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutuklandı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








