Fikret Orman: Beşiktaş ligde yerini buldu ve sezon sonu şampiyonluk bekliyoruz

Fikret Orman: Beşiktaş ligde yerini buldu ve sezon sonu şampiyonluk bekliyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın ligde yerini bulduğunu ve sezon sonu şampiyonluk beklediklerini söyledi.

BJK Akatlar Arena'da düzenlenen basketbol sponsorluk imza töreni sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Başkan Fikret Orman, Beşiktaş futbol takımı ve inşaati devam eden Vodafone Arena hakkında konuştu.

Takım olarak iyi durumda olduklarını, liderlik koltuğunda oturduklarını belirten Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş ligde lider ve olmamız gereken yere geldik. İnşallah böyle gideriz. İyi bir kadromuz var. Bu kadroyu uzun zamanda planlayarak kurduk. Artık devreye de lider olarak girip Vodafone Arena'da bu işi taçlandırmak lazım." diyerek, şunları söyledi:

"Çatı inşaatımız devam ediyor. Zor bir çatı her halde önümüzdeki hafta başı yavaş yavaş çatı gerdirme işlemi başlayacak. Sonrasında diğer işlemler başlayacak. Yaptığımız bu iş çok zor. Bursaspor'da aynı bizim yaptığımız çatı sistemini yapıyor ve çok zorlanıyor.

Oyuncularımızın değerinin görülmesi hoş bir şey. Demek ki başarılıyız ki oyuncularımıza değer biçiyorlar. Bizim amacımız devre arasına lider girmek. Ve devre arasında birkaç yere transfer yapmak. Sene sonunda da herkesin beklediği gibi takımın şampiyon olmasını bekliyoruz. Oyuncularımıza gelen bir teklif de yok. Bunlar spekülasyondur."

"HAKEM DENİZ ÇOBAN İYİ BİR SPOR ADAMI"

Geçtiğimiz hafta yönettiği Kasımpa – Çaykur Rizespor maçı sonrasında hakemliği bırakan Deniz Çoban'ın kararının sorulmasına ise Fikret Orman, "Çok üzüldüm. Hata yaptı ve hakemliği bıraktı. İyi bir spor adamı. Kendi kararıdır. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Fikret Orman: Beşiktaş ligde yerini buldu ve sezon sonu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER