Fikret Orman: Şampiyonluğun kaçmasının birinci sorumlusu biziz

Fikret Orman: Şampiyonluğun kaçmasının birinci sorumlusu biziz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğunun kaçmasının en büyük sorumlusunun kendileri olduğunu söyledi.

İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılan 2014 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda üyelerin eleştirileri üzerine kürsüye çıkan başkan Orman, enteresan bir kongre yaşadıklarını ifade ederek, "İlk geldiğimiz zamanki durumu herkes iyi biliyor. Temlik edilecek birşey yok gelirlerin yüzde 70'i temlik edilmiş durumdaydı. Tasarraflu yönetime gitmek durumandaydık." dedi.

Vodafone Arena Stadı'nın eylül ayı sonrasında biteceğini kaydeden Başkan Orman, "Stat elimizden alınacak denilen yere bir stat yapıyoruz. Hata mı yaptık. Beşiktaş tarihinin en büyük yatırımı borç içindeyken yapmakla hata mı yaptık. Statı bitirmek için tarih açıkladık. Fakat stadı bitiremedik. Eylül ayında yeni stadımız bitecek." diye konuştu.

Başkan Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü'nün 140 milyon lira gelirinin olduğunu bu gelirlerle borçların ödenemeyeceğini kaydetti.

"ŞAMPİYONLUĞUN KAÇMASININ BİRİNCİ SORUMLUSU BİZİZ"

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğun kaçmasının birinci sorumlusunun kendileri olduğunu kaydeden Başkan Fikret Orman, "Şampiyon olmayı çok istiyorduk. Bu şampiyonluğun kaçmasının en büyük sorumlusu biziz. Teknik heyeti biz seçtik. Stadımız bitince gelirlerimiz artacaktır. Bu yılki bütçemiz 466.9 milyon TL. Şampiyonlar Ligi'ne gitseydik bütçemiz 550 milyon TL olacaktı. Biz kimseye taviz vermeden geldik. Kimseye gebe değiliz." diyerek sitem etti.

Eski başkanlardan ve günümüzün Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören döneminde büyük yanlışlar olmasına rağmen eleştirilerin olmadığnı dile getiren Başkan Orman, "Ben bir defa Demirören'e oy vermedim. Ona rakip olarak çıktım. İçinizde birçok kişi ona oy verdi. Beni öksüz ve gariban sanıp vurun abalıya mı diyorsunuz. Peki o konuşmaları neden o zaman yapmadınız." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Fikret Orman: Şampiyonluğun kaçmasının birinci sorumlusu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER