Fikret Orman'ın süper yıldız planı

Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için düşündüğü yeni yıldızın maliyetini sponsorlara karşılatacak.

Fikret Orman'ın süper yıldız planı

Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle yeni sezonda yine nokta atışı yapmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, yıldız transferi için sponsorluk seçeneğini masaya yatırdı.

Vodafone Arena’ya uluslararası bir yıldızla gitmek isteyen fakat hem mali sıkıntılar hem de takım içerisindeki maddi dengeler nedeniyle adımlarını dikkatli atan yönetim, çeşitli sponsorlarla temas haline geçti.

Takımda en yüksek ücreti Demba Ba’ya ödeyen ve bunun dışındaki oyuncuların yıllık ücretlerini birbirlerine yakın tutan Beşiktaş Yönetimi, olası bir yıldız transferinde bonservis bedeli ile yıllık ücretin bir kısmını, yeni sponsora ödetecek. Daha önce Brezilyalı Ronaldinho’da da aynı yöntemi devreye sokan fakat yıldız oyuncu tarafından yapılan son dakika kaprisleri nedeniyle bu transferi rafa kaldıran Beşiktaş Yönetimi, Ronaldinho’daki taktiği bir kez daha uygulayacak.

Karakter ve yaşam tarzı olarak Beşiktaş’a yakışır bir yıldız arayışı içerisinde olan ve bunun için geçtiğimiz sezondan itibaren bazı isimlerin nabzını tutan Beşiktaş Yönetimi’nde, yıldız transferiyle bizzat Başkan Fikret Orman ilgilenecek. Demba Ba transferini Chelsea ile olan ilişkileri nedeniyle bitirebilen Orman kolları bir kez daha sıvayacak.

Bilic rapor verecek

Sponsorluk bulunması durumunda yıldız transferini kombine satışlarından önce bitirmeye çalışacak olan Beşiktaş Yönetimi, alınacak bu futbolcunun mevkisini ise, Slaven Bilic’in vereceği rapora göre belirleyecek. Kulüpten sızan haberlere göre, bu mevkilerin, kanat, forvet, forvet arkası ve ön liberolardan biri olabileceği iddia edildi.

<< Önceki Haber Fikret Orman'ın süper yıldız planı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER