Filede Ruslar'dan protesto

Rusya ile Türkiye arasındaki kriz her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor.

Filede Ruslar'dan protesto

Türkiye'yi CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, gruptaki 4. maçını bu akşam Rusya temsilcisi Zenit Kazan ile oynadı. Maça aynı gün gelen Rus temsilcisinin kadrosunda bazı oyuncuların olmaması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Zenit Kazan takımının Rus Anterenörü Vladimir Alekno, Rus Oyuncular Alekno Loran ve Mıkhaılov Maxim, iki ülke arasında yaşanan krizi protesto ederek Türkiye'ye gelmedikleri öğrenildi.

BU AKŞAM OYNANAN MAÇI RUS BÜYÜKELCİSİDE İZLEDİ

Ankara polisinin yoğun güzenlik önlemi aldığı karşılaşmayı Rusya'nın Ankara büyükelçisi Andrey Karlov, Halkbank kulüp başkanı Selahattin Süleymanoğlu ile birlikte izledi. Oyuncuların maça gelmemesiyle ilgili soruları yanıtsız bırakan büyükelçi Karlov,  " Güzel bir maç. Güzel bir ortam, seyirci mükemmel ve iki takım da iyi oynuyor" dedi.

Ayrıca Büyükelçi Andrey Karlov, gazetecilere sorularla ilgili ," Basın büromuza müracaat edin gerekli bir açıklama yaparız." cevabını verirken Fenerbahçe İle Lokomotif Moskova arasındaki karşılaşmada , İki takıma da başarılar diledi.

Zaman
<< Önceki Haber Filede Ruslar'dan protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER