Fırıncıdan acı gerçekler: Bayat ekmek, çürük sebze
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 8 2021
Paylaş
X Post
Malatyalı bir fırıncı ziyarete gelen siyasilere işlerin kötü gidişini anlatırken, vatandaşın sıcak ekmek almaya gücü kalmadığını, kendisinin de artık marketteki çürük meyve sebze aldığını söyledi.
CHP’li Veli Ağbaba’nın Malatya’da ziyaret ettiği bir fırıncı günde ekmek satışlarının 300-400 ekmeğe düştüğünü söyleyerek isyan etti.
İnsanların bayat ekmeğe yöneldiklerini söyleyen fırıncı esnafı, çalışmasına rağmen kendisinin de marketlerdeki taze meyve ve sebzeyi alamadığı anlattı. Doğalgaz ve elektrik faturalarının belini büktüğünü söyleyen esnaf çocuklarına çikolata bile alamadığını dile getirdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Düşünceden aksiyona: Muhammed İkbal ile Fethullah Gülen’in ortak ufku2.Embrace Relief'ten Kurban Kampanyası3.Güneş’te art arda 2 devasa patlama: NASA’dan korkutan uyarı4.Güney Kafkasya'nın jeopolitik dengelerini değiştirecek stratejik bir adım: “Ortak silah üretimi yapabiliriz”5.Hayatımızın mimarı şikayet mi şükür mü?
6.Trump'ın saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Yetkilileri vurmak istedim7.Trump’a saldırı girişiminde güvenlik zafiyeti: Saldırgan salona böyle sızmış8.Beyaz Saray Muhabirleri Yemeği'ne saldıran hakkında bildiklerimiz: Cole Tomas Allen kimdir?9.İran: Hiçbir koşulda Hürmüz Boğazı’nı önceki haline döndürmeyeceğiz10.Türkiye 'Sefalet Endeksi'nde 3. sırada
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

ŞERİF ALİ TEKALAN

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN
ÇOK OKUNAN HABERLER












