[FLAŞ] Avukatlardan İmralı başvurusu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 14 2019
İmralı Cezaevi'nde bulunan Abdullah Öcalan'ın avukatları görüşme başvurusu yaptı. Öcalan 7 Ağustos'tan bu yana avukatlarıyla görüştürülmedi.
İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’nde bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan’ın avukatları Raziye Turgut, Rezan Sarıca, Serbay Köklü ve İbrahim Bilmez, müvekkilleriyle görüşmek için Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na yeni bir başvuruda bulundu.
Öcalan’ın avukatlarından Nevroz Uysal ve Rezan Sarıca, DTK Eşbaşkanı ve HDP Milletvekili Leyla Güven’in cezaevinde başlattığı açlık grevi ve ölüm oruçları eylemleri sonucunda 8 yıl aradan sonra 2 Mayıs, 22 Mayıs, 12 Haziran, 18 Haziran ve 7 Ağustos 2019 tarihlerinde müvekkilleriyle görüşebilmişti.
Avukatların son görüşmenin yapıldığı 7 Ağustos’tan bu yana müvekkilleriyle görüşmek için yaptıkları başvurulara herhangi bir yanıt verilmedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!4.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!5.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







