[FLAŞ] Fransa tüm ligleri iptal etti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Nisan 28 2020
17 Haziran'da yeniden başlaması planlanan Fransa Ligue 1 ve Fransa Ligue 2 iptal edildi. Fransa Başbakanı Edouard Philippe, "2019-2020 Ligue 1 sezonu iptal edilmiştir. Bu sezon ligler oynanmayacak" sözleriyle kararı duyurdu.
Fransa Ligue 1 ve Fransa Ligue 2 iptal edildi. Dün yapılan toplantıda Fransa Futbol Federasyonu İcra Komitesi, tüm bölgesel liglerin yanı sıra, kadınlar ligi ve futsal şampiyonalarını iptal ettiğini açıklarken, Fransa Ligue 1 ve Ligue 2’nin 17 Haziran’da başlaması için planlama yapılıyordu.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, sokağa çıkma kısıtlamasını 11 Mayıs’a kadar uzatması sonrasında, futbol faaliyetlerini yürütmenin mümkün olmadığı açıklandı.
Ligue 1 ve Ligue 2’nin 17 Haziran’da başlaması için planlama yapılırken, Fransa Başbakanı Edouard Phillippe, liglerin oynanmasının mümkün olmayacağını ifade etti.
UEFA ülkelerin liglerini ağustos ayına kadar bitirmesini talep ederken, Fransa’da alınan kararların önümüzdeki salı günü açıklanması bekleniyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok3.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!4.Zorunlu askerlikte yeni dönem!5.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı
6.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu7.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası9.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?10.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







