Flaş iddia: Balotelli Türkiye'ye geliyor

İngiliz medyası, bonservisi Liverpool'da bulunan golcü futbolcunun Türkiye'ye geleceğini ileri sürdü.

Flaş iddia: Balotelli Türkiye'ye geliyor

Milan'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Liverpool'a geri dönen Mario Balotelli'nin teknik direktör Jürgen Klopp tarafından istenmediği biliyor. İngiliz ve İtalyan basınına göre Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti. Mirror'da yer alan haberde, sezon ortasında Çin'in Beijing Guoan takımına satılan Burak Yılmaz'ın boşluğunu dolduramayan Galatasaray yönetiminin, Balotelli ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi. Lazio'nun da transfer listesinde yer alan Mario Balotelli, geride bıraktığımız sezon Milan'da 20 maçta forma giyerken, sadece 1 gol atabildi.

Inter ve Manchester City'de forma giyen Balotelli, zaman zaman yaptığı çılgınlıklarıyla dünya çapında ün yaptı. İşte İtalyan oyuncunun bazı vukuatları: Antrenman sahası yakınlarında trafik kazası yaptı. Polis, İtalyan yıldıza arka cebinde neden 5 bin sterlin taşıdığını sordu. Mario ise bu soruya şöyle cevap verdi: ?"Çünkü zenginim.??" 

Mario Balotelli ve erkek kardeşi Enock, Brescia'?da bulunan bir kadın cezaevi çevresinde dolaşırken yakalandı. Polise bunun sebebini; ?"Sadece merak ediyorduk"? diye açıkladı.? Evinin banyosunda havai fişeklerle oynadı. Havlu ve perdenin yanmaya başlamasının ardından evi terk etti.? Yılbaşı gecesi Londra'da 24 evsize bir otelde yer ayırtıp, onları ağırladı. Manchester City'de iken teknik direktörü Roberto Mancini ile antrenmanda yumruk yumruğa kavga etti. Yılbaşında Manchester sokaklarında Noel Baba kıyafeti giyerek sokaktan geçenlere para dağıttı.? İngiltere?'de bir bara gidip, durup dururken içerideki herkesin hesaplarını ödedi. Inter'?de oynarken bir TV şovunda AC Milan'?ın formasını giyip, Milan'?ı desteklediğini söyledi. 



KAYNAK: HÜRRİYET
<< Önceki Haber Flaş iddia: Balotelli Türkiye'ye geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER