[FLAŞ] IŞİD, bir rahibi ve babasını öldürdü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Kasım 11 2019
Ermeni Katolik Kilisesi rahibi Hovsep Petoyan (Hanna İbrahim) ve babası İbrahim Hanna Bido, IŞİD tarafından Deyr Ez Zor'da öldürüldü.
Gazeteci Mutlu Çiviroğlu'nun RojavaIC hesabının paylaşımına atıfta bulunarak aktardığı bilgiye göre, rahip Petoyan ve babası Bido, Haseke'den Deyr Ez Zor'a, burada bulunan kiliseyi onarmak için seyahat halindeydi.
İkilinin seyir halindeki aracına gerçekleştirilen saldırıda, rahip ve babası yaşamını yitirdi.IŞİD saldırıyı üstlenirken, uluslararası toplum, bölgedeki dini ve etnik grupların hem Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) hem de IŞİD'in saldırı ve tehdidi altında olduğuna dikkat çekiyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!8.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'9.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'10.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


