Kanaltürk ve Bugün kapatıldı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından kayyım atanan Koza İpek Holding’e bağlı medya organları kapatıldı. Kayyım tarafından kapatılma sebebi olarak ise 'zarar durumu' gösterildi.

Kanaltürk ve Bugün kapatıldı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Koza İpek Holding’e kayyım atamıştı. Holdinge bağlı bulunan Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Bugün TV ile Kanaltürk TV ise bugün itibariyle kapatıldı.

Bugün'de kayyum rezaleti | Samanyolu Haber

Kayyım tarafından çalışanlara gönderilen yazıda, işletmenin ve iş yerinin içinde bulunduğu zarar durumu nedeniyle faaliyetlerine son verildiği bildirildi. Yazıda ayrıca tüm personelin iş akdinin feshedildiği belirtildi. 


GAZETEYİ BATIRAN YAHYA ŞEKERCİ'DEN HATIRA FOTOĞRAFI

Kayyım tarafından Millet Gazetesi'nin başına atanan Hüseyin Yahya Şekerci Twitter hesabından veda fotoğrafını paylaştı. Şekerci, "İnsan insana şifadır diyerek beraber çalıştık ve bugün vedalaştık, Millet Gazetesi ekibiyle helalleştik." dedi.




BÖYLE GELDİLER 4 AYDA BATIRDILAR

İpek Medya Grubu'na şaibeli bilirkişi raporuyla atanan kayyım heyeti bu şekilde gazete ve televizyon binasına girmişti. Polis zoruyla ve şiddet uygulanarak gazeteciler işten atılırken yerlerine yandaş kadrolar getirilmişti. Kayyımın yönettiği medya grubu 4 ayda battı.



<< Önceki Haber Kanaltürk ve Bugün kapatıldı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER