[FLAŞ] Meral Akşener’den istifa açıklaması
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Şubat 14 2020
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinden peş peşe gelen istifaları değerlendirdi. Akşener dün istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal hakkında, "Tuğba Hanım'ın neden istifa ettiği hakkındaki benim bilgim, teşkilat üzerinde bir ters düşme neticesinde olduğu. İstifa etmiş hiçbir arkadaşım hakkında olumsuz bir kelime etmedim. Çünkü istifa tek taraflı saygı duyulması gereken bir kavramdır. Benimle, istifa edeceğine dair konuşma yapmadı" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bursa’ya geldi. Tarihi Ulu Camii’ni ziyaret eden Akşener, Kapalı Çarşı’da esnafla bir araya geldi.
Partisinin Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluşan Akşener, daha sonra Mudanya’da bir otelde gazetecilerin sorularını cevapladı. İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Akşener, Mudanya esnafıyla da bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.
“TEŞKİLATLA TERS DÜŞTÜ”
Parti içerisinde yaşanan istifalara saygı duyulması gerektiğini belirten Akşener, şunları söyledi;
*Tuğba Hanım ile beraber dört arkadaşımız partimizden istifa etti. Bir milletvekili arkadaşımız MHP’ye geçti. Bir milletvekili arkadaşımız bağımsız kaldı.
*Bizden seçilmiş bir milletvekili arkadaşımız da AK Parti’ye geçti. Dün istifa eden Tuğba Hanım’ın neden istifa ettiği hakkındaki benim bilgim, teşkilat üzerinde bir ters düşme neticesinde olduğu.
*İstifa etmiş hiçbir arkadaşım hakkında olumsuz bir kelime etmedim. Çünkü istifa tek taraflı saygı duyulması gereken bir kavramdır. Benimle, istifa edeceğine dair konuşma yapmadı.
*O nedenle yaptığı açıklamanın dışında bir şey bilmiyorum. Bildiğim, il başkanlığının iki ilçe başkanını tedbirli olarak disipline sevk etmesi diye bir resmi yazısının olduğudur.
“TÜRKİYE’NİN ÇIKARINI TERCİH ETTİK”
Türkiye’nin çıkarını düşünerek 31 Mart seçimlerine girdiklerini belirten Akşener, sözlerini şöyle sürdürüdü;
*En çok üzerinde durduğum Bursa, Balıkesir ve İstanbul’du. Bursa’nın alınabilmesi için oy istemek için 10 ilçeyi tek tek dolaştım.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”5.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası g...

İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu tes...

Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süle...

AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ı...

Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve ...


