FLAŞ... PKK bir askeri kaçırdı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 13 2015
Paylaş
X Post
Diyarbakır'da sivil kıyafetli bir er PKK'lılar tarafından kaçırıldı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde karayolunu kesen PKK'lılar durdukları bir araç içerisinde sivil kıyafetli er olduğu iddia edilen 1 kişiyi kaçırdı.
Diyarbakır-Bingöl karayolu, Lice İlçesi yakınlarındaki Fis Ovası Mevkii'nde bugün saat 12.00 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından trafiğe kapatıldı.
PKK'lı teröristler durdurdukları araçlarda kimlik kontrolü yaparken, bir otobüste sivil kıyafetle yolculuk eden ve izne çıkan bir askeri kaçırdı.
Duru Jandarma Karakolu ile Kocaköy İlçesi yakınlarında bulunan jandarma ekipleri bölgeye giden araçları geldikleri yönden geri gönderdi. Karayolunun trafiğe açılması için güvenlik güçlerinin çalışma başlattığı bildirildi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12. Yargı Paketi geliyor! İşte detaylar!2.Türkiye'de insan hakları ihlallerinde bu hafta: Bayramda da durmadılar3.İran savaşı bitecek mi: Hamaney ile yüzyüze görüşeceğini söyleyen Trump'dan flaş açıklama4.AİHM’den Türkiye'ye 15 Temmuz'a yönelik önemli sorular!5.Kaynağı inceleniyor! Bir anda trilyoner oldu!
6.AİHM'den 15 Temmuz dosyalarını sil baştan yapacak hamle!7.Gülistan Doku cinayetinde kilidi çözecek isim Umut Altaş iade ediliyor8.Reha Muhtar'ın olaylı vasiyeti: 'Ölürsem cenazeme gelmesin'9.İmamoğlu'nun doğum günü kutlandı: Uzatmayalım, niye doğurdun diye anneme dava açarlar10.Borsa şirketi konkordatoya başvurdu, ilaç sektörü sarsıldı

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER












