Flaş! Suudi Arabistan İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısı sürerken vurdu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Aralık 13 2017
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon uçakları Yemen'in başkenti Sanaa'da askeri polis kampını vurdu. Reuters'ın görgü tanıkları ve yetkililere dayandırdığı haberine göre saldırı sonucu 39 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Suudi Arabistan Yemen’i vurdu: Çok sayıda ölü var…
Suudi Arabistan’ın askeri polis kampına düzenlediği saldırıda, 39 kişinin hayatını kaybettiği, içinde tutukluların da bulunduğu 90 kişinin yaralandığı açıklandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'4.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!5.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı
6.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?7.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!8.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!9.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı10.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER






