Florya'daki Galatasaray antrenmanında anlamlı buluşma


Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. haftasında Çaykur Rizespor ve 26. haftanın erteleme maçı olan Fenerbahçe karşılaşmalarına çıkacak olan Galatasaray, bir yandan da sosyal sorumluluk organizasyonlarına destek veriyor.

Sarı kırmızılı ekibin cumartesi günkü Çaykur Rizespor ve çarşamba günkü Fenerbahçe maçlarıyla ilgili hazırlıkları devam ederken bugün Florya'da anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Yaklaşık bir yıldır kanserle mücadele eden ve en büyük hayali Galatasaraylı oyuncularla tanışmak olan Ümit Akçin'in (20) bu hayali gerçekleşti.

Medical Park Ordu Hastanesi'nde tedavi gören ve Galatasaray taraftarı olduğu için hastane yönetimi tarafından İstanbul Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmana getirilen Ümit Akçin, bir anda Galatasaraylı futbolcuların ilgi odağı oldu.

Doktorları tarafından Ordu'dan getirilen ve antrenman öncesi oyuncularla toplu fotoğraf çektiren Ümit Akçin, seyirci koltuklarında oturduğu sırada Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink dikkatini çekti. Ümit'in yanına gelen ve kendisiyle sohbet eden teknik adam, gencin sağlık durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra, oyuncuların tamamını yeniden Ümit Akçin'in yanına yönlendirdi.

Ümit'in hastalıkla mücadelesindeki cesaretini Galatasaray'dan aldığını öğrenen oyuncular da, gencin yanından hiç ayırmadığı formasını tek tek imzaladı. Konuşma güçlüğü çektiği için mutluluğunu ancak mimikleriyle ifade edebilen Ümit, beklemediği bu ilgi karşısında unutulmaz anlar yaşarken, heyecanlandığını da jest ve mimikleriyle belli etti.

Antrenman öncesi oyuncularla buluşma süresini uzatıp, kanser hastası gence belki de hayatının en anlamlı hediyesini veren Jan Olde Riekerink, Ümit'in mücadelesinin örnek bir mücadele olduğunu söyledi.

Antrenmanı izleyen Ümit Akçin'in ise derbi öncesinde sarı kırmızılı oyunculara anlamlı bir sürprizi olacağı öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Florya'daki Galatasaray antrenmanında anlamlı buluşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER