Florya'da sürpriz isim
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 4 2015
Galatasaraylı eski futbolcunun Florya'da menajeriyle bir araya gelmesi, "Galatasaray'a mı geliyor?" sorusunun gündeme getirdi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Necati Ateş'in Florya'da menajeriyle bir araya gelmesi, "Galatasaray'a mı geliyor?" sorusunun gündeme getirdi.
Necati Ateş'in menajeriyle Floray'da bir araya gelmesi soruları da beraberinde getirdi.
35 yaşındaki forvetin menajeri sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafta "Değerli Kardeşim Necati Ateş'le birlite ofiste bir öğlen yemeği yedik" yazdı ve fotoğrafı paylaştı. Necati de aynı fotoğrafı yine kendi hesabından takipçilerine gönderdi.
Başarılı oyuncu son olarak 2011/2012 sezonunun devre arasında takıma katılmış ve attığı kritik gollerle o sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.
Necati geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor forması giymişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!8.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait9.Murat Çalık'a kritik müdahale!10.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







