Form bisküvi sitesini hackleyen kebapçılardan 'kebaptakal' mesajı


Bir bisküvi firmasının diyet ürünü sitesini hackleyen kebapçılar, 'formdakal' yerine 'kebaptakal' mesajı verdi. Kebapçılar, eski günlerdeki gibi önden 2 lahmacun üstüne bir buçuk adana, üstüne de bir künefe yiyen hanımları istediklerini belirtti. Kebapçılar artık yarım porsiyon adanayı zor bitiren, bir künefeyi 8 kişi paylaşan hanımları gördükçe üzüldüklerini bildirdi.

Kebapçılar son dönemde kadınların kebap yerine diyet ürünlerine yöneldiğini belirterek ilginç bir eylem yaptı. Bir araya gelen bir grup kebapçı, bir bisküvi firmasının diyet ürünü sitesini hackledi. Kebapçılar, 'formdakal.com' sitesini hackleyip 'kebaptakal.com' sitesine yönlendirdi.

'Hacked by Ocakbaşı Hack Team' başlığı atılan hacklenen siteye, "Bizler kebapçı esnafı olarak artık çok dolduk. Bu ara öğün meselesi yüzünden Eti Forma kırgınız, sitemliyiz. Biz o eski günlerdeki gibi önden 2 lahmacun üstüne birbuçuk adana üstüne de bir künefe yiyen hanımlar istiyoruz. Araöğün yiyerek kendini tıkayan yarım porsiyon adanayı bile zor bitiren, bir künefeyi 8 kişi paylaşan hanımlar gördükçe içimiz kötü oluyor üzülüyoruz. Biz insanlar yedikçe mutlu olan insanlarız, tıpkı anneniz gibi. Nasıl anneniz siz yedikçe önünüze koyar, tokum deseniz de inanmaz biz de öyleyiz.

Bu durumun başlıca sorumlusu, ara öğün olayını ülke gündemine sokan Eti Formdur. O yüzden protesto olarak sitelerini bilgisayar ve internet işlerinden iyi anlayan bizim yeğene kırdırdık. Haklı mücadelemize destek olmak için hepinizi kebaptakal.com sitemize bekliyoruz. Siteyi de yiğen yaptı. Zehir gibi çocuk maşallah. Kebapta kalın, afiyet olsun." ifadeleri yazıldı.

Kebapçılar kebaptakal.com sitesinden de "Geçen gün yaptığımız başarlı bir oparasyonla Eti Form sitesini bir güzel kırdık. Formdakal.com oldu mu sana kebaptakal.com! Niye derseniz; memleketin başına araöğün çorabını ören, kebapçı esnafının acı feryadına kulak asmayan Eti Form yetkililerinin bir nebze olsun dikkatni çekmek için böyle bir eyleme giriştik. Pişman mıyız? Hiçde bile! Kebapçının acı hayrkırışına cevap verene kadar eylemlerimiz devam edecek. Yılmak yok ona göre. Siteyi de buraya koyduk, bakmadan geçmeyelim." açıklamasında bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Form bisküvi sitesini hackleyen kebapçılardan 'kebaptakal'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER