Fransa’dan Ayasofya açıklaması
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 2 2020
Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Ayasofya'nın herkese açık olarak kalması çağrısında bulundu.Son günlerde Türkiye hakkında peş peşe açıklamalarda bulunan Fransa’dan şimdi de Ayasofya hakkında bir açıklama geldi.
Cami olarak tekrar hizmete açılması ya da müze olarak kalması konusunda çeşitli tartışmaların yaşandığı Ayasofya ile ilgili Danıştay’ın kararı beklenirken Fransa’dan ‘müze olarak kalması’ çağrısı geldi.
Reuters’ın aktardığı habere göre, Fransız Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, “Ayasofya’nın herkese açık olarak kalmasını isteriz” şeklinde bir açıklamada bulundu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'8.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.Propagandanın ayarı kaçtı: İletişim Başkanlığı’nın kasası tamtakır!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


