Fransız Le Point dergisinden Erdoğanlı kapak: Savaş kapımızda
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 16 2020
Paylaş
X Post
Fransız Le Point dergisi son sayısında Türkiye ile Fransa arasındaki krizi kapağına taşıdı.
Fransız Le Point dergisi yeni sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Deniz Kuvvetleri'ne bağlı askerler önünde yaptığı konuşmadan bir görüntü kullanarak üzerine; "Ayasofya, Suriye, Libya, Akdeniz... Erdoğan, Kapımızdaki Savaş" başlığını attı.
Fransız Le Point dergisi yeni sayısında Türkiye'yi kapağına taşıdı.
Dergi kapağında Erdoğan'ın Deniz Kuvvetleri'ne bağlı askerler önünde yaptığı konuşmadan bir görüntü kullandı. Üzerine ise 'Ayasofya, Suriye, Libya, Akdeniz... Erdoğan, Kapımızdaki Savaş' şeklinde bir başlık attı.

Hürriyet'in haberine göre, Le Point'in kapakta Türk savunma sanayisi MİLGEM Projesi'nin 4. gemisi olan TCG Kınalıada'nın, hizmete giriş töreninden bir görüntü kullanması ise dikkat çekti.
Le Point dergisi 24 Ekim'deki sayısının kapağında da Erdoğan'ın asker selamı verdiği fotoğrafını kullanmış ve "Etnik temizlik Erdoğan’ın metodu. Erdoğan’ın Avrupa’yı tehdit etmesine izin vermeli mi?" ifadelerine yer vermişti.
Erdoğan da yayın direktörü Etienne Gernelle ve yazar Romain Gubert hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.TBMM Koridorlarında Sıcak Saatler: Hayati Yazıcı Oğluyla İlgili Şaibe Sorularını "Açıklayacağım" Diyerek Geçiştirdi2.TBMM Açılışında Erdoğan’dan Fon Krizine Muğlak Mesaj: "Çözüyoruz" Dedi, Yöntem Belirtmedi3.Soma'dan Acı Haber Geldi! 1 İşçi Hayatını Kaybetti Diğerleri Aranıyor4.Strazburg’da AİHM Kararları Masada: Ayşe Buğra Kavala’dan AKPM’de "Jeopolitik Çıkar" Uyarısı5.Financial Times’tan Yıkıcı Tahmin: "450 Bin Fon Mağduru Parasının Ancak Yüzde 20’sini Görebilir"
6.Fon Skandalında Üst Düzey Savunma: Hayati Yazıcı Oğluna Arka Çıktı, 'İtibar Suikastı' Dedi7.İBB Davasında 91. Duruşma: İtirafçı Açmazı ve Mahkemenin 4 Kişilik Tahliye Kararı8.Borsa Vurgunu Depremi Sonrası AKP'de Görev Değişimi: Koltuk Prof. Dr. Hülya Terzioğlu'nun9.Yargıda Şok 'MASAK' Raporu: Hesabından 640 Milyon Lira Geçen Savcı Görevden Uzaklaştırıldı10.Akaryakıt zamlarına tepki: 'Gayri bir beygir alacağız, ot vereceğiz'

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ERTUĞRUL İNCEKUL

ORHAN KESKİN

ÇOK OKUNAN HABERLER

TBMM Koridorlarında Sıcak Saatler: Hayati Yazıcı O...

TBMM Açılışında Erdoğan’dan Fon Krizine Muğlak Mes...

Soma'dan Acı Haber Geldi! 1 İşçi Hayatını Kaybetti...

Strazburg’da AİHM Kararları Masada: Ayşe Buğra Kav...

Financial Times’tan Yıkıcı Tahmin: "450 Bin Fon Ma...





