Fuat Avni yeni kumpası açıkladı

Twitter fenomeni Fuat Avni kendisini bulamayan ve her gün birini Fuat Avni diye ilan edenlere ve havuz medyasına göndermede bulundu.

Fuat Avni yeni kumpası açıkladı

 Fuat Avni Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'Fuat Avni, Emre Uslu'dur' yalanı  tutmayınca yeni bir Fuat Avni bulmak için harekete geçildiğini iddia etti. Emre Uslu kumpası tutmayınca bulunan yeni ismin Haberdar.com sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Said Sefa olduğunu ifade etti.

EMRE USLU KUMPASI BELGEYLE ÇÖKMÜŞTÜ
Operasyonları ve yapılan kumpas planlarını önceden bilmesiyle Twitter'da fenomen haline gelen Fuat Avni, kendisini aylardır bulamayan yetkililerin yeni bir kumpas peşinde olduğunu ileri sürdü. Fuat Avni daha önce kendisi için Arınç, Babacan, Suat Kılıç, Kerim Gün, Mahmut Akpınar iddialarının ortaya atıldığını ve son olarak da havuz medyasının Emre Uslu yalanına sarıldığını ifade etti. Emre Uslu ve Umut Oran üzerinden kurulan kumpas CHP'li vekilin Twitter'da aldığı belgelerle çöktü.  Fuat Avni'nin dün gece yaptığı paylaşımlarda planlardaki yeni ismin Haberdar.com sitesinin Genel yayın Yönetmeni Said Sefa olduğunu yazdı. 

OPERASYON YAPACAKLAR 
Fuat Avni, yaptığı paylaşımlarda Emre Uslu-Umut Oran DM rezaletinin Twitter tarafından yalanlanmasını unutturmak için yeni bir Fuat Avni bulma girişimlerinin yapıldığını ve yakında yeni bir operasyon yapılacağını ifade etti.

<< Önceki Haber Fuat Avni yeni kumpası açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER