Fuat Avni'den şok kumpas iddiası
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 10 2015
Paylaş
X Post
Twitter fenomeni Fuat Avni, sosyal medya üzerinden çarpıcı iddialarda bulundu.

7 Haziran seçimleri sonrası RTÜK'te çoğunluğu kaybeden AKP, yeni üyeler seçilmeden Samanyolu Haber TV’ye alelacele, bir yayın konuğunun sözleri üzerinden şimdiye kadar uygulanmayan ve herkesi hayrete düşüren bir ceza vermişti.
Fuat avniye göre bu ceza bir planın parçası ve -seçimler sonrası dağıtıldığı için- etik olarak herhangi bir karar almaması gereken kurul aynı cezayı tekrar vererek, ilgili düzenleme gereğince kanalı tamamen susturmak istiyor.
Fuat Avni, RTÜK'ün muhalif görsel medyanın en etkili mecrası Samanyolu Haber Televizyonu’nu tamamen susturmak için girişimde bulunduğunu iddia etti.
Seçimlerin ardından son toplantısını yapan RTÜK’ün yeni üyeler gelmeden talimat üzerine bir toplantı kararı daha aldığını öne süren Twitter fenomeni AKP’li üyelerin görev süreleri bitmiş olmasına rağmen Samanyolu Haber Televizyonu’na akıl almaz şekilde bir buçuk sene önceki yayınları gerekçe gösterip ikinci cezayı vereceklerini yazdı.
Twitter fenomeni kanunsuz uygulamalara muhalefetin engel olması çağrısında da bulundu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Uşak Belediyesi'ne yeni operasyon: 16 Tutuklama!2.Washington Moskova hattı: Yeni bir heyet yolda!3.Ukrayna'dan Basra Körfezi'nde müttefik girişimi!4.Yakıt krizi THY'ye sefer iptal ettirdi!5.Özel sektörde tarihi döviz krizi!
6.Kısa kısa kıssalar7.Derbinin hakemi belli oldu: Galatasaray TFF ile tüm ipleri kopardı8.FBI Başkanı sevgilisiyle ilgili haber yapan gazeteciyi FBI’a soruşturtmuş9.Ukrayna Genelkurmay Başkanı: Rusya tüm Ukrayna topraklarını ele geçirme amacı güdüyor10.Almanya'nın enerji arzında büyük daralma: Rusya’dan tamamen sınırlama geldi

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

CUMA KARAMAN













