Fuat Avni'den bomba 1 Kasım iddiası

Twitter'da yazdıklarıyla gündem olan fenomen isim Fuat Avni, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerle ilgili şok bir iddiada bulundu.

Fuat Avni'den bomba 1 Kasım iddiası

Fuat Avni, 1 Kasım seçimleri için yine şok iddialarda bulundu. 


SEÇSİS'E MÜDAHALE EDİLECEK İDDİASI

SEÇSİS yazılımına müdahale edilerek bir simülasyon sistemi geliştirildiğini iddia eden Fuat Avni, AKP’nin bu müdahale ile birlikte yüzde 44 küsur oy almayı hedeflediğini ileri sürdü.  Avni, planın gerçekleşmesi halinde, YSK'nın sitesine girenlerin kendi sandık sonucunu doğru olarak göreceğini fakat genel sonuçların AKP'nin ayarladığı şekilde olacağını iddia etti.

Muhalefet partilerine seslenen fenomen isim,  önlemler alınması konusunda da uyarılarda bulundu. 

Fuat Avni “Oynanan oyuna dur demezseniz seçim formaliteye dönüşecek" derken iddia ettiği seçim hilesinden Başbakan Davutoğlu'nun da haberinin olmadığını söyledi.

"DUYARLILIK VE SİNERJİ OLUŞURSA..."

Herkese açık çağrıda bulunan Fuat Avni, "Geçen seçimlerdeki gibi bir duyarlılık ve sinerji oluşursa, bu simülasyonu uygulayamayacaklar. Çünkü çok korkuyorlar. .Sandığa sahip çıkmak ne kadar önemliyse SEÇSİS sisteminde hile yapılmasına müsaade etmemek de o derece hayati. SEÇSİS’te yapılmak istenen hileyi partilerin yetkilileri kesinlikle önleyebilir.” diye yazdı.

<< Önceki Haber Fuat Avni'den bomba 1 Kasım iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER