Fuat Avni'den gündemi sarsacak 'kumpas' iddiası

Hizmet Hareketi'ni bitirme planı olarak yansıyan planın devam ettirildiği ileri sürüldü.

Fuat Avni'den gündemi sarsacak 'kumpas' iddiası

Twitter fenomeni Fuat Avni, 7 Haziran seçimleri öncesi Hizmet Hareketi'ne yönelik planlanan ve "AKP ve Gülen'i Bitirme Planı"nı hatırlatan kumpası deşifre etti.

KUMPAS SUYA DÜŞTÜ

Twitter'daki '@Fuatavni_f' hesabı, Cemaat'i silahörgüt ilan etmek için yapılan Planın ayrıntılarını yazdı. Şırnak’ın Cizre ilçesinde 14 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşen Nihat Kazanhan cinayeti üzerinden kurgulanan kumpası deşifre etti. Başbakan Davutoğlu ve Dönemin İçişleri Bakanı Ala'nın “Kesinlikle polis yapmadı” dediği 12 yaşındaki Nihat cinayetinin görüntüleri ortaya çıkınca şüpheli olarak tutuklanan Özel Harekât polisi H.V.'nin ve asıl failin mesai arkadaşı M.N.G. ifadelerini değiştirtirdi. Fuat Avni'nin iddiasına göre dönemin üst düzey yetkilisinin isteğiyle olayın aslı gizlenmek suretiyle tasarlanan kumpas da suya düşmüş oldu

KÇG BİTİRME PLANINA DEVAM EDİYOR

Kumpasın sonuçsuz kalmasıyla birlikte Milletvekili olmayı amaçlayan, bu nedenle suça ortak olan üst düzey yetkilillerin tasfiye edildiğini belirten Fuat Avni, Kozmik Çalışma Grubu (KÇG) tarafından Cizre üzerinden planlanan kumpasın devam ettiğini yazdı.

PLANLAYAN AYNI KİŞİ

Fuatavni_f, Cizre İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerindeki polislerin tasfiye edilerek uygun ortam hazırlandığını ileri sürerek Dink suikastının yaşandığı dönemde Trabzon'da yetkili bir isminin bu kumpası planladığını iddia etti.

'SEÇİMLERDEN SONRA HİZMET HAREKETİ TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN EDİLECEK'

"AKP ve Gülen'i Bitirme Planı"nı hatırlatan kumpasta ilk olarak Hizmet Hareketi'in ev ve müesseslerine silah ve mühimmat konularak silahlı örgüt kapsamına sokulacak. Ardından da 7 Haziran seçimleri öncesi Hizmet Hareketi silahlı terör örgütü ilan edilecek.
<< Önceki Haber Fuat Avni'den gündemi sarsacak 'kumpas' iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER