Fuat Avni'den şok kumpas iddiası

Çoğu algı operasyonunu önceden duyurmasıyla tanınan Twitter fenomeni Fuat Avni, PKK'nın yaptığı hain saldırıları Hizmet Hareketi'ne yıkmak için algı çalışması yapıldığını öne sürdü.

Fuat Avni'den şok kumpas iddiası

Twitter fenomeni, "Plana göre Cemaat'e ait şahıs ve şirketlerin internet şifreleri ele geçirilerek, onlar üzerinden PKK'ya eylem yapın talimatı verilecek." ifadelerini kullandı.

MEDYA İÇİN HABERLER HAZIRLATILDI


Doğu ve Güneydoğu'yu terör örgütüne teslim edenlerin faturayı Cemaat'e kesmeye karar verdiğini iddia eden Twitter Fenomeni Fuat Avni, "zift medyasına" bazı polislerin, terör örgütü PKK'ya bilgi sızdırdığı ve terör örgütüne yapılacak operasyonları engelediği algısını oluşturacak haberlerin hazırlatıldığını iddia etti.

TERÖR UZMANLARI TASFİYE EDİLDİ, SALDIRILARA GÖZ YUMULDU
Bölgede, terör örgütüyle mücadele eden istihbarat ve terör uzmanlarının tasfiye edildiğini hatırlatan Twitter Fenomeni, yeni göreve gelen bazı isimlerin PKK ve IŞİD’e yönelik operasyon dosyalarını kapattığını iddia etti. Fuat Avni, bu kişilerin ayrıca  Adana, Mersin, Diyarbakır ve Suruç'ta HDP'ye gerçekleştirilen saldırılara bizzat göz yumduğunu ileri sürdü.

CEMAAT'E YAKIN ŞAHIŞLARIN ŞİFRELERİ ÇALINACAK
Fuat Avni, istihbarat zafiyetlerini fırsat bilen terör örgütü PKK'nın şehirleri silah, roket ve bombalarla doldurarak her yeri cephaneliğe çevirdiğini hatırlattı. Hizmet Hareketini karalamak için yeni algı operasyonları planlandığını duyuran Twitter Fenomeni,"Plana göre Cemaat'e ait şahıs ve şirketlerin internet şifreleri ele geçirilerek, onlar üzerinden PKK’ya eylem yapın talimatı verilecek." diye yazdı. Kumpas için ABD'den hacker getirildiğini öne süren FuatAvni, "Kirli kumpaslarını yakında devreye sokacaklar." ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Fuat Avni'den şok kumpas iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER