Fuat Avni'den yeni okul ve dershane iddiası

Sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiren ve iddialarıyla gündeme konu olan Fuat Avni skandal bir öngörüde daha bulundu. Avni'ye göre okul ve dershaneleri kapatmak için yeni operasyonlar planlanıyor.

Fuat Avni'den yeni okul ve dershane iddiası

Fuat Avni, Bilal Erdoğan'ın İtalya'ya yerleştiği haberlerinin medyaya yansıması üzerine gündemi değiştirmek için yeni bir algı operasyonu planlandığını iddia etti.

Fuat Avni, seçimden önce okul ve dershane kapatmak için kumpas hazırlandığını öne sürdü. Söz konusu hazırlığın Milli Eğitim Bakanı'na iletildiğini belirten Fuat Avni, Bakan Avcı'nın 'isteksiz' de olsa bürokratlara çalışma yapma talimatı verdiğini ileri sürdü. 

Avni özetle şunları yazdı:

'Bilal Erdoğan'ın Yurtdışına gitmesinin ardından gündemi değiştirmek için Hizmet Hareketi'ne ait olduğunu iddia ettikleri okullara kumpas planlanıyor.

Plana göre Ankara'da 8-9 Ekim'de her ilden AKP yanlısı müfettişler getirilerek seminer verilecek ve okul ve dershanelerin kısa süreli veya temelli kapatılabilmesi için yeni denetim standartları anlatılacak.

Seçim öncesi kapatılmak istenen dershane ve okullar seçimden sonra denetim adı altında algı operasyonlarıyla karşı karşıya kalacak.

Panikle atılan adımlar hukuksuz işlere bulaşanları daha da endişelendirmeye başladı.'
<< Önceki Haber Fuat Avni'den yeni okul ve dershane iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER