Fuat Avni'den yeni operasyon iddiası!

Twitter Fenomeni Fuat Avni, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Fuat Avni'den yeni operasyon iddiası!

Bir çok algı operasyonun önceden bilmesiyle tanınan Twitter Fenomeni, "Şehit cenazelerinden ötürü, bu kadar öfke birikeceğitahmin edilmiyordu, kanlı kumpas ters tepti" diye yazdı.


ÜLKÜCÜ GÖRÜNÜMLÜ KİŞİLER ŞİDDETİ TIRMANDIRIYOR


'Osmanlı Ocakları' üzerinden yeni bir 'ülkücü operasyonu' çekileceğini iddia eden Fuat Avni, "Çoğu istihbarat örgütlerinin elemanı olan Osmanlı Ocakları'nın iş başında olduğunu savundu.

''Organizasyon ekibi kendine ülkücü görüntüsü veriyor. HDP'nin kontrolü kaybetmesi ve sert bir dil kullanarak MHP'ye yönelip AKP'nin ekmeğine yağ sürmesi planlanıyor." ifadelerini kullanan Twitter hesabı, 'HDP ve MHP çatışması' üzerinden HDP'nin siyaseten bitirilerek, Öcalan'ın tekrar devreye sokulacağını öne sürdü.

Fuat Avni ayrıca Öcalan'ın da başkanlığa evet dediğini söyledi.

Amaçlarına ulaşmak için bütün kirli oyunların oynandığını yazan Twitter Fenomeni, ülkücüler üzerinden oynanacak oyunu deşifre ederek, 'Ülkücü kılığında sokağa dökülen ve sağa sola saldıran vandallara prim vermeyin. Sağduyulu ve itidalli olun' diye sağduyu çağrısı yaptı.


MHP'LİLER: YAKIP YIKANLAR ÜLKÜCÜ DEĞİL, AKP GENÇLİK TEŞKİLATINDAN


MHP milletvekili Alim Işık, sokaklarda organize terör estiren kişilerin Ülkücü harekete mensup olmadığını belirterek bu kişilerin Osmanlı Ocağına mensup kişiler olduğunu söylemişti. Ülkü Ocakları'ndan yapılan benzer açıklamada ise çevreye zarar veren kişilerin ülkücüler olmadığı belirtilerek, bu kişilerin AK Parti Gençlik Teşkilatı üyeleri olduğunu ve olaydan sonra bozkurt işareti yaptıklarını iddia etmişti.

<< Önceki Haber Fuat Avni'den yeni operasyon iddiası! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER