Fuat Avni'nin iddiası yine gündemi sarstı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 20 2015
Fuat Avni bu kez de erken seçimde AKP'nin yeni başbakan adayının kim olduğunu açıkladı.

İnternet üzerinden yazdığı iddiaları ve bu iddialarının doğru çıkmasıyla ünlü olan Fuat Avni, yine gündemi sarsacak nitelikte açıklamalarda bulundu.
Şuan çok gizli planlar yapıldığını iddia eden Avni, ‘iç savaş’ çıkarılmak istendiğini belirterek, asker ve polise gerçekleştirilen saldırıların kısa sürede durmayacağını ve devam edeceğini yazdı.
'BAŞBAKAN AKDOĞAN'
"Oluşturulacak kaos ortamı erken seçim sürecini hızlandıracak" diyen Fuat Avni, seçimleri AKP’nin gelecek seçimi kazanmak için her türlü hazırlığın yapıldığını söyledi ve Davutoğlu’nun yerine geçecek olan kişinin de Yalçın Akdoğan olacağını iddia etti.
'DOĞU VE GÜNEYDOĞU OY KULLANILAMAZ HALE GETİRİLECEK'
Avni aynı zamandakaosu körükleyerek erken seçime kadar ülkede iç ayaklanmanın hedeflendiğini iddia etti. Fuat Avni “güvenlik güçleriyle teröristleri karşı karşıya getirmeye devam edecekler. O bölgeyi seçim yapılamaz, oy kullanılamaz hale sokulmak isteniyor” şeklinde ifadeler kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı9.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







