FuatAvni'den gündemi sarsacak operasyon iddiası

Algı operasyonlarını önceden haberdar etmesiyle tanınan Twitter fenomeni Fuat Avni, seçim öncesi yine hukuksuz bir operasyon yapılacağını iddia etti. İddiaya göre operasyonda yaklaşık 200 kişi gözaltına alınacak.

FuatAvni'den gündemi sarsacak operasyon iddiası

Sandık duyarlılığından dolayı oy hırsızlığının önüne geçildiği ve koalisyon ihtimalinin öne çıktığını iddia eden Twitter fenomeni, koalisyon durumunda operasyon yaptırılamayacağı  endişesiyle seçim öncesi bütün dosyaları operasyona dönüştürme talimatı verildiğini ileri sürdü.
"200 KİŞİ GÖZALTINA ALINACAK"
Hazırlanan kumpasların (Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy, H.Dink, Devrimci Karargah, Selam-Tevhid, Tahşiye, Şike davası) bir torbada toplandığını hatırlatan Fuat Avni, aralarında medya, emniyet, Adli Tıp Kurumu ve Yargı mensuplarının da bulunduğu yaklaşık 200 kişi gözaltına alınacağını iddia etti.

GÖZALTINA ALINACAK BAZI İSİMLERİ AÇIKLADI
Fuat Avni gözaltına alınacak bazı isimleri de yazdı. İddiaya göre operasyon yapılacak isimler arasında; Gazeteciler: Ekrem Dumanlı, Faruk Mercan, Bülent Keneş, Kerim Balcı, Celil Sağır, Adem Yavuz Arslan, Nazlı Ilıcak, Emre Uslu, Yasemin Çongar, Ahmet Altan, Can Dündar; 50'ye yakın polisle birlikte yargıdan: Zekeriya Öz, Nuri Ahmet Saraç, Cihan Kansız, Muammer Akkaş, Ercan Şafak, Süleyman Pehlivan, Bilal Bayraktar, Ömer Solmaz, Mehmet Berk; Adli Tıp’tan: Lokman Başer, Bülent Ünal, Mehmet Akın, Eyüp Kandemir, Gürol Berber, Bülent Özata, İsmail Çakır, Burak Akoğuz, Erdem Alpaslan, Orhan Pamuk gibi isimler ile Samanyolu Grubu, Zaman Gazetesi ve Taraf Gazetesi’nin tüzel kişilikleri de var.
ŞİKAYETÇİLERİ DE YAZDI
Fuat Avni yapılacak operasyon dosyalarının şikayetçileri de Çetin Doğan, İlker Başbuğ, Dursun Çiçek, Sinan Aygün, Kemal Alemdaroğlu, Kemal Kerinçsiz olduğunu iddia etti.

Twitter fenomeni, ayrıca seçim öncesi sıkıntı olacağı için operasyonun önündeki tek engelin Davutoğlu olduğunu yazdı.

<< Önceki Haber FuatAvni'den gündemi sarsacak operasyon iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER