Fuatavni'den şok iddia

Yaklaşık 2,8 milyon takipçisi ile "Twitter fenomeni" olarak nitelendirilen Fuatavni, dünkü paylaşımlarında Hizmet Hareketine yönelik korkunç bir planın tezgahlandığını ileri sürdü.

Fuatavni'den şok iddia

Fuatavni isimli hesaptan iki şok iddiada bulunuldu:
1) Çete ve Mafyanın kirli silahları Cemaatle irtibatlı kişilerin evleri ve arabalarına konulup polise ihbar edilecek.
2) Mafya kız öğrencilerinin evlerine ve yurtlarına musallat edilecek.

Hizmet Hareketini, terör örgütü PKK ile irtibatlı göstermek ve sözde "silahlı terör örgütü" kategorisine sokabilmek için önce Şanlıurfa, sonra da Mersin'de düzenlenen kumpasların çökmesi sonrası kirli tezgahların planlandığı iddia edildi.

"Terörize edemedikleri Cemaat'i terör örgütü gibi gösterme işini çetelere havale ettiler. Kirli kumpaslar hazırlanıyor" diyen Fuatavni, çete ve mafyanın kirli eylemlerde kullandıkları silahların Cemaatle irtibatlı kişilerin arabalarına ve kurumlarına gizlice bırakılacağını ve sonra da polise ihbar edileceği bilgisini verdi.

KIZ ÖĞRENCİLERİNE MAFYA ÜZERİNDEN KORKUNÇ TUZAK

Öte yandan Fuatavni, AKP'ye yakın bazı vakıflarda yaşanan ve kamuoyunda büyük tepki toplayan tecavüz olayları ile son dönemde ortaya çıkan cinsel istismar skandallarını kapatmak için "Çete ve Mafyanın kız öğrencilerinin kaldıkları evlere ve yurtlara musallat edileceği" iddiasında bulundu.

Fuatavni "çetecileri kız öğrencilerin kaldıkları evlere, yurtlara musallat etmeyi planlıyor. ‘Ensar’ın intikamını böyle alacağız' diyor" ifadesini kullandı.


<< Önceki Haber Fuatavni'den şok iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER