Furkan Vakfı'na yakın öğrenci evleri de mühürlendi

Alparslan Kuytul’un Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarının ardından tutuklanmasında sonra Furkan Vakfı ve Vakfa yakın ev, işyeri vs operasyonların hedefi oluyor

SHABER3.COM

Adana’da mesken olarak kullanılan öğrenci evleri, hazırlanan belgelerle Furkan Vakfı’nın yurtları olarak gösterilerek mühürlendi, öğrenciler eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.
 
Evlerin önüne çok sayıda polis gelerek mühürleme işlemi yaptı. Evlerde öğrencilerin ortaklaşa kiralayarak kaldıkları biliniyor.
 
Alparslan Kuytul'un eşi Semra Kuytul tarafından atılan tweetlerde bu duruma tepki gösterildi:

Kuytul şunları yazdı:

''Memleketin geldiği hale bakınız ki; mühürlenen evler Müslüman öğrenci evleri.. Günah evleri açık, içki, kumar evleri sonuna kadar açık!! Müslüman Öğrenci evlerine MÜHÜR! ŞİMDİ MÜSLÜMANLAR İŞ BAŞINDA MI YANİ! İKTİDARDA MÜSLÜMAN MI VAR!

BU ÖĞRENCİLERE EVLERİMİZ AÇIK, BUYURSUNLAR GELSİNLER.. HÜKÜMETİMİZ ONLARI EVSİZ BIRAKIR AMA BİZ BIRAKMAYIZ ALLAH'IN İZNİYLE..

Bu çocuklar terörist değil, bu çocuklar namazında, okulunda, temiz ahlaklı gençler! Sahip çıkacağına evlerinden atıyorsun! Sen Allah'ın gördüğünü bilmiyor musun!

Bu arada öğrencilerle aynı binada oturan 4 çocuklu bir aile de dışarı atılmış ama biz hala ZKP demiyoruz!

Müslüman öğrenciler ders çalıştığı, kitap okuduğu, Kur'an okuduğu evleri mühürleniyor, öğrenciler sokağa atılıyor! Sonra din üzerinden siyaset yapanlar çıkıp ayet okuyor! Halkımızda coşkuyla dinliyor!!! Bundan sonra meydanlara çıkıp ayet okurlarsa 'yuh'lamak lazım!

Öğrenci evlerinin kapatılma kararının tarihi 28 ŞUBAT 2018!! 28 Şubatçılar, İkinci 28 şubatı da AKP'ye yaptırdılar... Yeni 28 Şubatçılar sahnede tam olarak görünüyor artık!

Öğrenci evleri, kurum kapsamına girdirilip 28 Şubat'ta alınan kararla KAÇAK KURUM sayılarak mühürlendi.

Allah'a havale Ediyoruz. BİZ BİR ŞEY DEMİYORUZ! Tarih bu günleri ZULÜMLE KOLTUK KORUMA DÖNEMİ diye kaydediyor!

Medyanın sesi çıkmaz! Ulusal kanallar satılmış! Haber siteleri yazmaz! Bize "kafir öğrenci evi olsaydı tepkiniz aynı olur muydu" diyenler, Müslüman öğrenci evini yazmayan sitelere bir şey demiyorlar mı!''
<< Önceki Haber Furkan Vakfı'na yakın öğrenci evleri de mühürlendi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER