Futbolcu tartıştı, kocası ateş etti

Maçta sağlık görevlisi olan kadın ile amatör takım kaptanının sözlü tartışmasına öfkelenen kadının yüzbaşı eşinin silahını ateşlediği iddia edildi.

Futbolcu tartıştı, kocası ateş etti

Gaziantep Birinci amatör küme A grubu takımlarından Esenspor ile Üçoklar Demirspor arasında Cumartesi günü Oğuzeli ilçe stadyumunda oynanan müsabakanın 17’inci dakikasında Esensporlu bir futbolcu rakibiyle girdiği ikili mücadele de sakatlanarak yere yığıldı.

Bunun üzerine maçın hakemi Ramazan Dinçer, saha kenarındaki kadın sağlık personelini oyun alanına davet etti. Sahaya ağır adımlarla yürüyerek gittiği iddia edilen sağlıkçıya Esenspor kaptanı Orhan Akbulut, çabuk olmasını istedi. O anda kadın sağlık personeli futbolcunun tedavisini yapmayarak ‘Polis polis’ diye bağırmaya başladı. 

KOCASI SİLAHINI ATEŞLEDİ


Aniden yaşanan bu gelişme üzerine, sağlık personeli kadının saha kenarında bulunan ve yüzbaşı olduğu iddia edilen eşi A. K. yanında taşıdığı beylik tabancasını çekerek havaya bir el ateş etti. Daha sonra saha içine giren A.K. silahını Esenspor takım kaptanı Orhan Akbulut’a doğrulttu. Bir anda karışan saha içinde, kenarda görevli olan polis memurları geldi ve hızlı bir şekilde A. K’nin üzerine atlayarak elindeki silahı aldı.

ŞİKAYETÇİ OLDU!

Maçtan sonra Esensporlu futbolcular ile sağlık personeli birbirlerinden şikâyetçi oldu. Oğuzeli ilçe emniyet müdürlüğünde ki ifade alma işlemleri akşam saat 20.30’a kadar sürdü. Polisin olayla ilgili olarak soruşturmaya devam ettiği öğrenildi.


AMKSPOR
<< Önceki Haber Futbolcu tartıştı, kocası ateş etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER